Valikko Sulje

Verkkokauppa avattu! Tervetuloa ostoksille!

Kampaamokauppa Opaali syntyi tarpeesta luoda Opaalille uusia tapoja toimia nyt kun ajat ovat mitä ovat. Asiakasmäärät kivijalkaliikkeessä putoavat vääjäämättä ihmisten suojellessa itseään ja läheisiään Koronavirustartunnalta. 

Ajatus kampaamotuotteiden verkkoputiikista on välkähdellyt mielessä jo aiemminkin mutta toteutus on jäänyt ajatuksen tasolle.

Otin härkää sarvista ja aloin ottaa selvää mitä hommaan vaaditaan. Tein (korjaan, teen edelleen) pitkiä päiviä kellon ympäri, kirjoitin, testasin, kirjoitin lisää, hankin materiaaleja, pyysin apua osaavammilta, hankin varastoja, ison läjän pakkausmateriaaleja ja raivasin tilaa jotta saan kaiken tarvittavan mahtumaan. 

Tällä hetkellä Kampaamokauppa Opaali on ELEVEN Australia jälleenmyyjä. Sarjan hiustuotteilla on PETA merkintä, eli niitä ei ole testattu eläimillä. Lisäksi iso osa tuoteista on vegaanisia ja gluteenittomia.

Tunnen sarjan kuin omat taskuni ja minun on helppo seistä ELEVEN Autralian takana kun käytän samoja tuotteita liiketyössä. Minulle on tärkeää että myymäni tuotteet tekevät sen mitä lupaavat. ja minulla on niistä käytännön kokemusta jota voin jakaa asiakkaille. 

Lisää valikoimaa tulee pikkuhiljaa. Toiveita saa esitttää! 

Kaupassa toimii verkkomaksupainikkeet, joilla voit turvallisesti maksaa tuotteet. Voit myös maksaa tilisiirrolla, jolloin saat tarkemmat ohjeet maksuun vahvistussähköpostissa.

Kun tilaat tuotteita kaupastani, pakkaan ne sinulle omin käsin ja kiikutan ne valitsemaasi kuljetukseen joko Matkahuollon pisteeseen tai Smartpostiin. Vaihtoehtoisesti voit noukkia tilauksesi Parturi-Kampaamo Opaalista.

Helppoa ja yksinkertaista. Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Klikkaamalla alla sijaitsevaa logoa pääset suoraan kauppaan.

Kampaamokauppa Opaali

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *