Valikko Sulje

Parturi-Kampaamo Opaali Youtubessa!

Hiustenhoito, vinkkivideot hiustenhoitotuotteisiin ja hiustenvärjäys. Vinkkejä miten leikata hiuksia itse.

Koska te asiakkaat tarvitsette tietoa siitä mitä kampaaja voi nykypäivänä tehdä ja mitä kaikkea on saatavilla, päätin ulkoistaa osan osaamistani. Haluan tarjoilla teille osan tietämystäni ja osaamistani vapaasti saataville ja toivon että pakerruksesta on sinulle iloa ja saat uutta inspiraatiota hiustenhoitoon ja laittamiseen.

Tämän johdosta päädyin jälleen kerran laittamaaan itseni likoon ja totaaliselle epämukavuusalueelle. Tähänkään  en rehellisesti sanoen koskaan kuvitellut itseäni lykkääväni: Päätin tehdä Opaalille oman Youtube kanavan! 

Ihan alussa ollaan vielä ja jälki ei ole ihan superpro tasoa. Pikkuhiljaa opetellaan uutta ja päästään kiinni hienouksiin ja kanava kehittyy ja löytää tyylinsä ja minä tapani kertoa asioita. Jo näin kuukauden harrastamisen jälkeen on paljon asioita auennut ja muuttunut; Jopa oma esiintyminen alkaa pikkuhiljaa luonnistua ilman että jännittää aivan tolkuttomasti:)

Kerran viikossa tuuppaan uuden videon pihalle, aihealueet pyörivät hiustuotteista hiustenlaittoon ja uusimpiin villityksiin. Saatanpa sanoa muutaman sanasen ihan tästä yrittäjyys ja työntekopuolestakin valaistakseni uusia alalle intoilevia nuoria ja nuorekkaita.

Kun valmistuin parturi-kampaajaksi, ajattelin että teen vain mukavan yksinkertaisia hiusjuttuja. Niin varmasti moni muukin.

Leikkaan, värjään ja väännän permistä ja juttelen mukavia.  Myyn hiustenhoitotuotteita. Ehkä joskus opettelen hiustenpidennykset.

Sitä mukavan leppoisaa perus kampaajan hommaa oli tarkoitus tehdä elääkseen ja vielä kymmenen vuotta sitten tällä systeemillä olisi onnellisesti pärjännytkin. Tämän hetkinen totuus hiusalan yrittäjyydestä nykypäivänä on hyvin erilainen kuin liki 15 vuotta sitten kun alalle tupsahdin.

Tuli somet ja kuvatulva, piti opetella käyttämään sosiaalisenmedianalustoja. Kehittää markkinointia muutoinkin kuin sanomalehteen ja puhelinluetteloon, opetella miten Googlen algoritmit toimivat ja miten niitä hyödynnetään. Rakentaa itse SEO:ta, opetella lukemaan Kuukkelin analytiikkaa ja samaan aikaan vastata asiakkaiden kasvaviin vaatimuksiin sillä lähdemateriaalia uusien hiusten esikuviksi on niin hirveästi. Samaan aikaan värjäys/leikkaus/kampaustekniikat muuttuivat ja muutttuvat edelleen hurjaa vauhtia. Myös yksittäiseen, suureen värityöhön vaadittava aika on parhaillaan lähes tuplaantunut!

Ei riitä enää että että tehdään pohjaväri ja pari raitaa päälle. Juuri kun alat olla kärryillä kaikista balayagen modauksista, lobeista ja sellaisista ja tällaisista mikroraidoista, tuli The Korona ja päivät hiljenivät. Tuli aikaa kehittää taas uutta ja minähän kehitän.

Toiveita kanavan sisällöstä saa esittää ja aivan ehdottomasti kannattaa kanava laittaa Youtubessa tilaukseen (ja klikata kilikellonkuvaa) jotta saat tiedon uusista videoista.

 

Sukella kanavalle:

Youtube: Parturi-Kampaamo Opaali