Valikko Sulje

Rakennekynnet Opaalista

Viikonloppuna aherrettiin kovasti rakennekynsien parissa ja opittiin paljon!
 
Nyt kuitenkin alkaa se kaikkein opettavaisin, eli harjoittelukausi jonka aikana saat kynsipalvelut -30% listahinnoista. Teen rakennekynnet geeleillä ja rakennan kynnen muotilla sen sijaan että käyttäisin kynsitippejä.
 
Rakennekynsien tekemiseen alusta asti menee vielä jonkun verran aikaa, noin kolmisen tuntia, joten asiakkailta toivotaan pitkää pinnaa, kiireettömyyttä ja hyviä istumalihaksia jotta saadaan nättiä jälkeä hosumatta. Pikkuhiljaa kuitenkin nopeutta alkaa tulla ja kynsisalonki nopeuksiin päästään toivon mukaan pian jos vain saan kynsiä säännöllisesti asiakkaille tehdä. Toivonkin että uusi palvelu otetaan ilolla vastaan!
 
Näin alkuun (lokakuun loppuun saakka) teen vain uusia geelikynsiä, rakennekynsihuoltojen aika on myöhemmin kun sekin osuus on käytynä läpi perusteellisesti. Pidän tärkeänä sitä että voin alusta asti tarjota kunnollista jälkeä ja teen asiat oikein ja turvallisesti sekä asiakkaan  kannalta että omaltani.
 
Vapaita kynsiaikoja voi tiedustella puhelimitse numerosta 050 47 168 47 tai vaikkapa palautelomakkeen kautta. Nettiajanvarauksen kauttakin varaaminen onnistuu, tällä hetkellä varattavissa on uudet kynnet sekä omankynnen vahvistukset geelauksella sekä geelilakkaus. Kynsihuollot tulevat kuvioon lokakuun lopussa.
 
Teen kynsihommia kampaamotyön ohella ja ajat painottuvat kynsien suhteen iltoihin ja viikonloppuihin. Teen niitä niin paljon kuin koen mielekkääksi ja jaksamisen kannalta järkeväksi. Rakennekynsiä tehdessä käytämme molemmat suojamaskia suojautuaksemme sekä pöpöitä että hienolta kynsipölyltä jota viilatessa tulee väistämättä.
 
Jos haluat tutustua tekemiini rakennekynsiin, klikkaa itsesi Opaalin insta tilille ja ota seurantaan  Linkki: @parturikampaamoopaali tai rakennekynsiaiheinen Instagram tilini Linkki: @gelnails_anuoika
 

Lämpimästi tervetuloa Parturi-Kampaamo Opaaliin myös rakennekynsien merkeissä! Voimassa olevaan kynshinnastoon pääset tutustumaan Klikkaamalla tästä!