Valikko Sulje

Brazilian Bond Builder koulutuspäivä

Huomenna 10.3. on Jyväskylässä koulutuspäivä ja puoti on kiinni keskiviikkoon asti.

Meikä lähtee oppimaan lisää suosituksi tulleesta Brazilian Bond Builder kestohoitokäsittelystä sekä muista sarjan tuotteista kuten Split End Bonderista. 11.3. heti aamusta kampaamolle töihin mukanani roppakaupalla uutta taitoa ja osaamista sun tukkaa varten. Tällä välin nettiajanvaraus toimii kuten ennenkin 24/7, puhelimeen vastaan jos satun olemaan sopivassa tilanteessa.

Mutta että ai mikä Brazilian Bond Builder? Kurkkaahan aiemmin kirjoittamani artikkeli Testissä Brazilian Bondbuilder kestohoitokäsittely sekä Split end bonder- vaihtoehto hiustenleikkuulle?

Käy katsomassa myös tekemäni Youtube video B3:sta. >>> https://youtu.be/HLuW-tjqdsg

Maaliskuu on lähtenyt mukavasti liikkeelle ja etenkin ilta-ajat menevät sukkelasti. Yhden naisen firmassa en luonnollisestikaan ole töissä ympäri vuorokauden, joten ilta-ajat sekä pidemmät hiustenvärjäykset sekä raidoitukset kannattaa varata hyvissä ajoin. Jos ei netissä ole sopivaa aikaa tarjolla, kannattaa kuitenkin soitella jos saisimme sinulle ajan järjestymään kun tiedän tarkemmin mitä haluasit hiuksillesi tehtävän.  Saattaa nimittäin tuurillaan olla, että lyhyempikin aika riittää kuin ajanvarausjärjestelmän ehdottama.

Nettiajanvaraus on avattu huhtikuun puolelle saakka, joten nyt on hyvä sauma varata itselle sopivin ajankohta uudelle frisyyrille: Kevät inspiroi meitä keventämään lookkia sekä hiusteneikkuun että värin puolesta. Vinkkinä ajan varaamiseen raitoja halajavalle voin sanoa että jos haluat viileän vaaleat raidat, varaa lisäpalveluista mukaan vaalennusraitojen sävytys. Suosittelen vahvasti myös joko Olaplex tai Brazilian Bond Builder- hoitokäsittelyä, jolla säästämme rutkasti hiustesi kuntoa kemiallisten käsittelyiden yhteydessä.

Mukavaa alkavaa kevättä uusia tukkatuulia odotellessa!

-Anu O.