Valikko Sulje

Parturi-Kampaamo Opaalista saat hiuspalvelut aina hiustenleikkuusta permiksiin yli kymmenen vuoden rautaisella ammattitaidolla.

  • Hiustenleikkaukset
  • Hiusten värjäykset ja erilaiset raidoituskäsittelyt
  • Hiushoidot kuten Olaplex ja Brazilian Bond Builder
  • Kampaukset
  • Hiustenpidennykset teipillä 
  • Permanentit
  • Ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja muotoilu
  • Intialainen päähieronta
  • Laadukkaat tuotteet kotihoitoon. Myös hajusteettomat hiustenhoitotuotteet!

Opaalissa käytetään vain korkealuokkaisia tuotteita joissa on vähäiset hajusteet ja kaikki palvelut on saatavilla ammoniakittomasti. Meillä on myös hajusteettomat tuotteet hiusten pesuun ja muotoiluun.

Hiustuotteet

Parturi-Kampaamo Opaalin värisarja on Kevin Murphy Color.Me jolla voin tehdä sinulle hyvin räätälöityjä  kesto- ja kevytvärejä. Color.Me on ammoniakiton, hunajapohjainen kestoväri jonka pysyvyys on huippuluokkaa.

COLO.Me pysyy hiuksissasi perinteisiä kestovärejä kauemmin ja peittää myös harmaat antaen aivan uudenlaisen värjäyskokemuksen ilman pistävää ammoniakinhajua ja nipistelyä hiuspohjassa. Siinä ei ole myöskään allergisoivaa PPD:tä, vaan se on korvattu PPD- johdannaisella jokaei aiheuta niin paljon allergiareaktioita.

Color.Me PETA-merkin saanut on eläinkokeeton hiusväri, jonka raaka-aineita on käytetty mahdollisimman puhtaita ainesosia lähiajattelua noudattaen.

Hiusväriallergiaa? 

Perinteisille kestoväreille herkistyneille on tarjolla Goldwell Elumen, jonka erityinen sähkövaraukseen perustuva hapanväriteknologia takaa värin pysyvyyden. Väri on suoraväri joka ei sisällä hapetteita eikä hiuksia vahingoittavia aineosia.

Jos olet saanut oireita perinteisestä hiusväristä, saattaa Elumen olla sinulle ratkaisu esimerkiksi harmaiden häivyttämiseen, sillä Elumen ei sisällä fenyleenidiamiinia, ammoniakkia tai hapetteita. Elumeniin on tulut uusina sävyinä niin sanotut harmaanpeittosävyt, joilla saadaan entistä parempi harmaan peitto.

Kotihoito on tärkeää- mikä on sinun hiuksillesi parasta?

Kampaamossa hiuksillesi voidaan tehdä isojakin muutoksia jolloin on hyvin tärkeää hoitaa hiuksia oikein kampaamokäyntien välillä: Käytössämme ja kotiin viemisiksi on tarjolla suuren suosion saaneet Eleven Australia shampoot ja hoitotuotteet sekä sinun tarpeisiisi täsmätyt muotoilutuotteet. Kaiken muun hyvän lisäksi iso osa Eleven  Australia tuotteista on vegaanisia!

Uutta Opaalin valikoimassa on täysin silikoniton  hiustuotesarja Living Proof, jossa yhdistyy tiede ja hiusalan osaajien ammattitaito aivan uudella tavalla. Patentoidun molekyylirakenteen ansiosta hiuksista tulee likaa hylkivät ja upean painottoman tuntuiset ja pesuvälit pitenevät. Myös Living Proof on eläinkokeeton.

Upeat Eleven Australia ja Living Proof kampaamotuotteet saat sekä liikkeestä että Opaalin omasta kampaamotuotteiden  nettikaupasta jossa pääset tutustumaan tuotteisiin tarkemmin. 

Kun tulet asiakkaakseni, opastan tuotteiden käytössä ja kerron parhaat vinkit sinun hiuksillesi. Oikein valituilla kotihoito- ja muotoilutuotteilla helpotat arkeasi sekä ylläpidät hiustesi kuntoa ja väriä myös kampaajakäyntien välillä.