Valikko Sulje

Persoonallisuuttasi ja tyyliäsi korostavat parturi-kampaamopalvelut ammattitaidolla toteutettuina osaavan ja iloisen palvelun kera!

 • Puistokatu 11, 40100 Jyväskylä
 • Puh. 050 47 168 47 (Arkisin 10-17, muut ajat sopimuksen mukaan.)

Palvelut ja hiustuotteet

Parturi-kampaamo Opaali tarjoaa sinulle parturi-kampaamopalvelut sekä laadukkaat hiustenhoitotuotteet kampaamossa tehtäviin käsittelyihin ja kotihoitoon. 

 • Hiustenleikkaukset
 • Hiustenvärjäykset mm. Elumen ja Kevin Murphy Color.Me
 • Permanentit ja kohotukset
 • Kampaukset niin isoihin kuin pieniin juhliin
 • Ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja kulmienmuotoilu
 • Intialainen päähieronta
 • Hiustenpidennykset Super Remy- laatuisilla Simply Natural ja Pastell. aitohiuksilla.
 • OLAPLEX– hoitopalvelut sekä palvelun yhteydessä että erillisenä hoitokäsittelynä toteutettuina.
 • Brazilian Bond Builder kestohoitokäsittely Lue juttu Brazilian Bond Builderista >>
 • Split End Bonder  latvahoitokäsittely Lue lisää Split end bonderista
 • Eleven Australia ja Living Proof kampaamotuotteet sekä Verkkokaupasta että Parturi-Kampaamo Opaalista.

Isompiin väriprojekteihin kuten vaalennuksiin ja koko pään raidoituksiin ja sävytyksiin kannattaa aika varata puhelimitse jotta osataan varata oikean pituinen aika.ja 

Hiustuotteet

Opaalissa käytetään Kevin Murphy Color.Me kesto- ja kevytvärejä. Color.Me on ammoniakiton, hunajapohjainen kestoväri jonka pysyvyys on huippuluokkaa.

Se pysyy hiuksissasi perinteisiä kestovärejä kauemmin ja peittää myös harmaat antaen aivan uudenlaisen värjäyskokemuksen ilman pistävää ammoniakinhajua ja nipistelyä hiuspohjassa.

Color.Me PETA-merkin saanut on eläinkokeeton hiusväri, jonka raaka-aineita on käytetty mahdollisimman puhtaita ainesosia lähiajattelua noudattaen.

Perinteisille kestoväreille herkistyneille on tarjolla Goldwell Elumen, jonka erityinen sähkövaraukseen perustuva väriteknologia takaa värin pysyvyyden. Väri on suoraväri joka ei sisällä hapetteita.

Jos olet saanut oireita perinteisestä hiusväristä, saattaa Elumen olla sinulle ratkaisu esimerkiksi harmaiden häivyttämiseen, sillä Elumen ei sisällä fenyleenidiamiinia, ammoniakkia tai hapetteita. 

Kotihoito on tärkeää- mikä on sinun hiuksillesi parasta?

Kampaamossa hiuksillesi voidaan tehdä isojakin muutoksia, ja on hyvin tärkeää hoitaa hiuksia oikein kampaamokäyntien välillä: Käytössämme ja kotiin viemisiksi on tarjolla suuren suosion saaneet Eleven Australia shampoot ja hoitotuotteet sekä sinun tarpeisiisi täsmätyt muotoilutuotteet. Kaiken muun hyvän lisäksi iso osa Eleven  Australia tuotteista on vegaanisia!

Uutta Opaalin valikoimassa on täysin silikoniton  hiustuotesarja Living Proof, jossa yhdistyy tiede ja hiusalan osaajien ammattitaito aivan uudella tavalla. Patentoidun molekyylirakenteen ansiosta hiuksista tulee likaa hylkivät ja upean painottoman tuntuiset ja pesuvälit pitenevät. Myös Living Proof on eläinkokeeton.

Upet Eleven Australia ja Living Proof kampaamotuotteet saat myös Opaalin omasta kampaamotuotteiden  nettikaupasta jossa pääset tutustumaan tuotteisiin tarkemmin. 

>> Tutustu  Opaalin verkkokauppaan!

Kun tulet asiakkaakseni, opastan tuotteiden käytössä ja kerron parhaat vinkit sinun hiuksillesi. Oikein valituilla kotihoito- ja muotoilutuotteilla helpotat arkeasi sekä ylläpidät hiustesi kuntoa ja väriä myös kampaajakäyntien välillä.

Yhteystiedot

Sijainti:
Jyväskylä

Avoinna:
Ma-Pe klo 10-17
Muut ajat sopimuksesta.

Puhelin:
050 4716 847

Sähköposti:
info@pk-opaali.fi