Valikko Sulje

Kampaamon kuulumisia kevään mittaan

Moikka!

Kevät alkaa olla käsillä ja hyvissä toivoissa ollaan että surullisen kuuluisa pöpö alkaisi hellittää ja kesästä tulisi jo kuta kuinkin normaalihko. Täällä Opaalissa meikäläinen on painanut töitä ihan entiseen malliin sillä pikku erolla että olen pitänyt maanataisin vapaata, sillä päivät tahtovat venyä muutoin aika pitkiksi ja omakin jaksaminen on ollut vaarassa.

Kaikesta huolimatta kampaamohommia on siis ollut mukavasti, kiitos siitä teille kaikille asiakkaille! Edelleen teen yksin töitä ja ainakin niin kauan kun tilanne on pandemian kanssa tämä, aion tehdä jatkossakin itsekseni suojellakseni sekä itseäni että asiakkaita.

Olen ryhdistäytynyt myös Opaalin tubekanavan kanssa, joten jos hiustenhoito videot kiinnostavat, otappa ja tilaa Opaalin Youtubekanava. Kanavalleni pääset yläreunan some-ikoneista taikka sitten tästä: https://www.youtube.com/channel/UCd63Tu-ZhAgxhUYb8UUjoMA 

Kanavallani käsittelen erilaisia hiuksiin liittyviä juttuja värjäämisestä hiustenlähtöön. Ideoitakin otetaan vastaan ja koetan tehdä sisältöä vähintään kerran viikossa.

Kesälomista sen verran että olen lomalla ainakin 5.7.2021 alkaen kaksi tai kolme viikkoa, muut loma-ajankohdat ovat vielä hieman hakusassa ja tarkentuvat tässä kevään mittaan. Ilmoittelen niistä tässä kun asiat selkiävät.

Joten jos haluat kesällä parturiin, varaa aikasi ennen heinäkuuta. 🙂

 

Mutta, hyvissä toivoissa täällä ollaan kesän suhteen. Mukavaa kevättä kaikille!

 

-Anu Oikarinen-