Valikko Sulje

Suihkurusketus peittää ihon epätasaisuuksia

Suihkurusketus

Suihkurusketus on helppo tapa tuoda iholle kesänhehkua ja pidentää ihanaa sävyä iholla! Ja mikä parasta, se häivyttää myös pieniä virheitä kuten ihon epätasaisuutta ja saa appelsiini-ihon näyttämään tasaisemmalta. Kukapa ei sitä haluaisi?

Miten suihkurusketus sitten tehdään, kauanko se kestää ja mitä sitä ennen pitää tietää?

Lopputulos kestää noin viikon riippuen ihosi pintakerroksen uusiutumisvauhdista.

Käsittely on nopea, vain noin 15  minuuttia. FakeBake- suihkurusketusaineemme myös kuivuu  nopeasti, joten voit pukeutua melkein samantien.

”FakeBake on rusketusalalla muodostunut jo käsitteeksi. Maailman suurimpana ainoastaan rusketustuotteisiin keskittyvänä brändinä yli 25 vuoden kokemuksella ei ole ihme, että Fake Bake on julkisuuden henkilöiden, kauneustoimittajien ja kauneusalan ammattilaisten valinta ympäri maailman.

Ylelliset koostumuksemme on luotu omassa laboratoriossamme ja ne sisältävät laadukkaimpia ja nykyaikaisimpia mahdollisia raaka-aineita. Emme käytä lainkaan keinotekoisia säilöntöaineita kuten parabeenejä. Kliiniset testit osoittavat tuotteemme turvallisiksi käyttää. Emme myöskään koskaan testaa tuotteitamme eläimillä.

Valikoimamme sisältää useita erilaisia itseruskettavia tuotteita, jotka täydentävät toisiaan ja täyttävät erilaiset rusketustarpeet. Kauneutta, piristystä ja hyvää oloa rusketuksesta!”

”Suihkurusketuksen muistilista:

– Kuori ja kosteuta iho vuorokautta ennen suihkurusketukseen tulemista. Älä missään tapauksessa käytä runsaasti öljyä sisältäviä tuotteita, koska ne estävät rusketuksen tarttumisen ihoon.
– Ota mukaan löysät, tummat vaatteet.
– Poista korut, piilolinssit ja silmälasit. Ihon tulee olla puhdas meikistä, hajuvesistä ja kosteusvoiteista. Ota mukaan hiuslenkki hiusten sitomista varten.
– Jalkapohjat suojataan jalkasuojilla ja hiukset myssyllä. Saat myös kertakäyttöiset pikkuhousut halutessasi. Voit pitää päälläsi bikinit jos haluat, mutta suosittelemme mustan värisiä, koska merkkiväri tulee värjäämään ne.
– Suihkurusketuksen tekeminen kestää noin 15 minuuttia. Päivettynyt iho on aina kaunis ja antaa iloa, piristystä ja hyvää oloa!”

Lainatut tekstiosiot osoitteesta www.fakebake.fi

Opaalissa teen sekä koko kehon suihkurusketuksia tai halutessasi vain kasvojen, dekolteen tai vaikkapa säärien suihkurusketuskäsittelyjä. Valittavana on kaksi sävyä, pehmeämpi Original tai syvempi ja tummempi Darker. Molemmat ovat hyvin luonnollisia ilman epämääräistä oranssin vivahdetta.

Suihkurusketus toteutetaan käsityönä ruiskulla jolla väri sumutetaan asiakkaan iholle tasaisesti. Neuvon käsittelyn aikana oikeat asennot jotta lopputuloksesta tulee juuri oikeanlanen ja sävy saadaan joka puolelle. Käsittelyn jälkeen voit jo 10 minuutin kuluttua pukeutua ja sinun tulee välttää ihon kastumista ja hikoilu seuraavat 4-5 tuntia jonka aikana oikea sävy kehittyy. Aluksi iho saattaa näyttää tummemmalta merkkivärin vuoksi, mutta ylimääräinen merkkiväri peseytyy pois kun ensimmäisen kerran peseydyt.

Ajan suihkurusketukseen voit varata verkkoajanvarauksestamme Ajanvaraus tai soittamalla 0504716847. Aikaa varataan 30 minuuttia.

Lämpimästi tervetuloa suihkurusketukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *