Valikko Sulje

Suihkurusketuksesta hehkua

Suihkurusketus on helppo tapa tuoda iholle kesänhehkua ja pidentää ihanaa sävyä iholla! Ja mikä parasta, se häivyttää myös pieniä virheitä kuten ihon epätasaisuutta ja saa appelsiini-ihon näyttämään tasaisemmalta. Kukapa ei sitä haluaisi?

Miten suihkurusketus tehdään, kauanko se kestää ja mitä sitä ennen pitää tietää?

Lopputulos kestää noin viikon riippuen ihosi pintakerroksen uusiutumisvauhdista. Tämä on hyvin yksilöllistä. Lopputuloksen pysymiseen voit vaikuttaa hhuolellisella valmistautumisella, kuten ihon huolellisella kuorinnalla ja kosteuttamisella ennen suihkurusketukseen saapumista.

Käsittely on nopea, vain noin 15  minuuttia. Suihkurusketusaineemme myös kuivuu  nopeasti, joten voit pukeutua melkein samantien

Opaalissa teen sekä koko kehon suihkurusketuksia tai halutessasi vain kasvojen, dekolteen tai vaikkapa säärien suihkurusketuskäsittelyjä. Suihkurusketus toteutetaan käsityönä ruiskulla jolla väri sumutetaan asiakkaan iholle tasaisesti. Neuvon käsittelyn aikana oikeat asennot jotta lopputuloksesta tulee juuri oikeanlanen ja sävy saadaan joka puolelle. Käsittelyn jälkeen voit jo 10 minuutin kuluttua pukeutua ja sinun tulee välttää ihon kastumista ja hikoilu seuraavat 4-5 tuntia jonka aikana oikea sävy kehittyy. Aluksi iho saattaa näyttää tummemmalta merkkivärin vuoksi, mutta ylimääräinen merkkiväri peseytyy pois kun ensimmäisen kerran peseydyt.

Onko suihkurusketus käsittely haitallinen?

Suihkurusketus on täysin turvallinen eikä turmele ihoa. Kyseessä on itseruskettava tuote, joka värjää ihon ylintä kerrosta eikä vaikuta ihon syvempiin kerroksiin. Näin ollen se ei myöskään suojaa auringolta joten auronkosuoja on edelleen tarpeen vaikka tummempi sävy hämääkin luulemaan että iho on jo oikeasti ruskettunut.

Suihkurusketuksen muistilista

– Kuori ja kosteuta iho hyvin huolellisesti vuorokautta ennen kuin tulet suihkurusketukseen. Älä kuitenkaan käytä öljypitoisia ihonhoitotuotteita, ne estävät aineen tarttumisen ihoon.

– Ota matkaan löysät, tummat vaatteet sillä markkeriväriä tarttuu kankaaseen ennenkuin peseydyt.

– Ota pois korut ja kellot

– Iholla ei saa olla meikkiä, hajuvesiä, deodoranttia tai kosteusvoidetta. Niistä jää jälkiä rusketukseen ja ne voivat värjätä ihon väärän väriseksi.

Miten varaan ajan?

Ajan suihkurusketukseen voit varata verkkoajanvarauksestamme tai soittamalla 0504716847.

Aikaa varataan 30 minuuttia.

Lämpimästi tervetuloa!