Valikko Sulje

Joulun ajan aukiolot

Joululomat alkavat olla kohta käsillä myös meikäläisellä. Olen joulun aikaan kaksi viikkoa lomalla alkaen 18.12.2020 ja päättyen 4.1.2021.

Tätä ennen ajat alkavat nyt jo olla menossa kovaa vauhtia ja toivoisinkin että varaat aikasi ajoissa ettei käy niin hullusti että aikoja ei sitten enää ole antaa kun sitä tarvitsisit. Joten nyt kipin kapin kalenteria pläräämään ja varamaan aikaa! Kokemuksesta ja pikaisella ajanvaraustilanteen vilkaisulla etenkin viimeinen työviikkoni tulee olemaan nopeasti täynnä. Ajat ovat helpoiten varattavissa netissä verkkoajanvarauksella taikka soittelemalla 050 47 168 47 arkisin klo 10-17.

Rakennekynsiasiakkaille tiedoksi että kynsihuollot kannattaa nyt sijoittaa siten että selviydyt tammikuun puolelle ilman huoltoa. Vapaita aikoja on vielä muutama jäljellä tuleville viikoille.

Mukavaa että töitä on riittänyt hienosti kaikenmaailman pöpöhässäkästä huolimatta ja Parturi-Kampaamo Opaali porskuttaa hienosti tulevaa, parempaa vuotta kohti. Kiitos siitä kuuluu teille, arvon asiakkaat!

 

Mukavaa joulun odotustaja näkemisiin!

 

Anu O.