Valikko Sulje

Rauhallista joulua 2020!

 

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2020!

Joulutervehdys Opaalista!

Hiushommat ovat tältä vuodelta päättyneet ja Opaalin ovet on suljettu hetkeksi.  Nyt on levon ja rauhoittumisen aika, joten nautitaan ja levätään hyvällä omallatunnolla. Meillä on täällä kotosalla jo piparit paistettu ja pirtti pistetty juhlakuntoon, kinkkua paistellaan tänään aatonaattona ja ehkä jo hieman maistetaankin. Ensi yönä jännitetään, saako kuusi olla rauhassa kahdelta kissaltamme vai onko karvaisilla kavereilla kiinnostusta koristella kuusi uudelleen.

Pidemmittä jaaritteluitta haluan puolestani toivottaa kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja ystäville ihanaa, rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2020.

Loman aikana en vastaile puhelimeen työasioissa, mutta verkossa ajanvaraus pyörii normaaliin malliin ja vuoden 2020 kampaamoajat ovat alkuvuodelle jo varattavissa täältä, klik klik. Hiuskuvioiden pariin teen paluun loman jälkeen tiistaina 7.1.2020.

Suuri kiitos kuluneesta vuodesta, te kaikki mahdollistatte sen että saan tehdä päivittäin työtä jota rakastan.

-Anu Oikarinen-