Valikko Sulje

Testissä Brazilian Bondbuilder kestohoitokäsittely

Kaikille rasittuneiden hiusten kanssa kamppaileville on nyt hyviä uutisia: Opaalista on saatavilla uusi hiuksia pitkäaikaisesti hoitava tehokäsittely, jonka luvataan pysyvän hiuksissa jopa 12 pesua ja ehkäisevän vaurioita myös jatkossa.

Mikä?

B3 on kampaamossa tehtävä kestohoitokäsittely, joka suojaa hiusta kuivumiselta ja lämmöltä sekä mekaaniselta rasitukselta, kuten päivittäiseltä harjaamiselta ja kihartamiselta.

B3:n kestoksi luvataan  jopa 12 pesua, eikä se purkaudu hiusta uudelleen värjättäessä saati kerry hiuksen pintaan toisin kuin suosituin kilpailijansa. Hoito  jälleenrakentaa ja vahvistaa hiusta sisältä käsin ja sulkee auennutta pintakerrosta tehokkaasti jättäen hiuksen pehmeäksi ja hyvin kiiltäväksi. Brazilian Bondbuilderin vahvuus on nimen omaan kyky sulkea hiuksen pintakerrosta ja estää arvokasta kosteutta katoamasta hiuksista- etenkin talviaikaan hiukset sähköistyvät helposti kosteuden haihtuessa taivaan tuuliin.

 Brazilian Bond Builder

Millaiseen hiukseen B3 sopii?

Hoitokäsittely sopii kaikille hiustyypeille, mutta on ensisijaisesti suunniteltu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Myös luonnonkiharalle hiukselle hoito toimii mainiosti ja ehkäisee luonnonkiharalle tyypillistä pörröttämistä.

 

Miten?

Käsittely voidaan tehdä hiuksiin omana erillisenä hoitonaan tai värin, vaalennuksen tai vaikkapa permanentin yhteydessä. Käsittelyn yhteydessä B3 laitetaan  värimassan tai permisaineen sekaan, jolloin se suojaa hiusta käsittelyn aiheuttamilta vaurioilta ja näin hiukset pysyvät käsittelyn aikana ja sen jälkeen paremmassa kunnossa kuin ilman hoitokäsittelyä.

Kokemukset?

Kokeilin hoitoa ensimmäisen kerran omaan tukkaani ennen kuin otin sen mukaan Opaalin palvelulistalle.  Laitoin edustajalta hankitun testisetin pörröisiin, käsiteltyihin hiuksiini ennen reissua jonka jälkeen suuntasimme Kroatiaan. 8 päivän aikana oleilin yli 30 asteen lämpötiloissa, uiskentelin merivedessä ja olin välillä ilman hattua auringossa. Tarkoituksena oli testata nimenomaan miten hyvin B3 ehkäisee vaurioita “ääriolosuhteissa”. Reissun jälkeen hius tuntui sille kuin ei olisi reissussa oltukaan, hius oli edelleen lähes yhtä pehmeä ja hyväkuntoinen kuin ennen reissua. Instagramissa löytyy myös pikkuinen video, jossa hiusten matkan jälkeinen hyvä kunto näkyy.

 Nyt olen käyttänyt Brazilian bond builderia asiakkaille parin kuukauden ajan ja en voi kuin suositella. Jokaisen hoitokäsittelyn jälkeen pörröisestä hiuksesta on tullut sileä ja kiiltävä sekä selvästi jämäkän tuntuinen.  Vaikutus kestää useita pesuja ja pitää hiukset sileinä pidempään kuin tavalliset tehohoitoaineet.

Kyllä, tätä hoitokäsittelyä saa Opaalista jatkossakin, on mahtavaa että voin tarjota asiakkaalle vaihtoehtoja jo monelle tutuksi käyneen Olaplexin rinnalla. Käytän tätä myös omaan päähäni ja uusin käsittelyn tarpeen mukaan, eli käytännössä värjäyksen yhteydessä.

Molemmat, sekä uusi B3 että Olaplex löytyvät ajanvarauksessa lisäpalveluiden alta sekä omina hoitokäsittelyinään. Tervetuloa testaamaan!

 

 Anu O.