Valikko Sulje

Joulun aukioloajat

Heippa kaikki!
 
Kampaamon ajanvarauslistat on avattu aina Uuteen vuoteen saakka.
 
Ovi on käynyt Opaalissa mukavan rivakkaan tahtiin ja tahti vaan kiihtyy pikkujoulukauden pukatessa päälle nyt todenteolla, joten varaathan aikasi ajoissa jotta saadaan sullekin tukka minttiin vielä tälle vuotta. 😊 Etenkin joulukuun ilta-ajat menevät melkoista kyytiä, montaa ei ole enää jäljellä.

Joulun aikaan meikäläinenkin ottaa hetken hengähdyksen ja pitää täydet pari viikkoa vapaata syksyn hässäkän jälkeen 21.12.2019- 6.1.2020. 
 
Tarjolla olevat ajat löytyvät helpoiten verkkoajanvarauksesta ja jos ajankäyttö tai jokin muu askarruttaa ajanvaraamisessa niin ota luuria kätöseen ja soita meitille arkisin aukiaoloaikoina klo 10-17, kerro millaista lopputulosta haaveilet ja sovitaan sopiva ajankohta hiustenlaittoon. Puhelinnumero on 050 47 168 47.
 
Lämpimästi tervetuloa, loihditaan sinulle uusi tukka piristämään muutoin niin pimeää vuodenaikaa.
 
Nähdään Opaalissa! ❤️
 
-Anu