Valikko Sulje

Split end bonder- vaihtoehto hiustenleikkuulle?

Taas on tullut uutta markkinoille. Tällä kertaa pääsin testaamaan Split end bonder- latvahoitokäsittelyä, jonka luvataan sulkevan kaksihaaraisia ja haaroittumassa olevia hiuksia. Parhain lupaus on, että neljä hoitokäsittelyä vastaa jopa hiustenleikkuuta.

Sain koeasiakkaaksi pitkähiuksisen asiakkaani, jonka hiushistoria kaikkine vaalennuksineen, raidoituksineen ja värikokeiluineen on minulle jo ennalta tuttu ja sikäli loistava koekaniini, että latvalla on tarinaa monen vuoden ajalta. Juuri sopiva pörröinen extrapitkä tukka, jota ei saanut leikata tällä kertaa.  Juuri sitä mitä tarvitsin tuotekokeiluuni!

Teimme hiusten tyvelle vaalennuksen ja latvalle laitoimme vain sävytyksen. Tässä vaiheessa meillä oli mukana Brazilian bond builder jolla saatiin suojattua hiuksia lisävaurioilta. Brazilian bond builderista lisää tietoa artikkelissa Brazilian Bondbuilder kestohoitokäsittely.

Sävytyksen jälkeen pyyhekuivasin hiukset huolellisesti ja lisäsin hoidon latvoihin ja kuivasin pyöröharjan kanssa föönaten kuivaksi. Lopuksi hoitokäsittely viimeisteltiin suoristusraudalla tarkasti säädetyllä lämpötilalla, sillä tuote on lämpöaktiivinen ja ”sinetöi” haarahiukset lämmön avulla.

Siis katsokaa nyt mikä tukka saatiin aikaan ilman leikkuuta! Meinasimme molemmat, sekä minä että asiakas pudottaa silmät päästämme kun lopputulos oli valmis. 

Pikku videopätkä sekä upeasta lopputuloksesta, sekä pakolliset before/after- kuvat, olkaa hyvät.

 

Tämä keksintö on aivan mahtava juttu hiustenleikkausta kammoksuville hiustenkasvattajille. Tämän avulla voidaan pitää hius hyvässä kunnossa ilman leikkaamista pidempään kuin normaalisti. Ihan kokonaan tuote tuskin tulee vanhaa kunnon latvan siistimistä syrjäyttämään, mutta aivan takuuvarmasti pitää hiukset upeassa kunnossa ja vähentää tarvetta radikaalille leikkuulle.

Tuote tulee Opaalin valikoimiin ihan näillä näppylöillä. Pysykäähän kuulolla, tämä on aika huikea juttu. 🙂

Anu O.