Valikko Sulje

Persoonallisuuttasi ja tyyliäsi korostavat parturi-kampaamopalvelut ammattitaidolla toteutettuina osaavan ja iloisen palvelun kera!

Parturi-kampaaja Anu Oikarinen

Parturri kampaaja Anu Oikarinen

Hei! 

Palvelen sinua parturi-kampaajana Jyväskylän keskustan kupeessa omassa yrityksessäni, Parturi-kampaamo Opaalissa.
 

Olen alunperin kotoisin Etelä Pohjanmaalta, mutta Jyväskyläläistynyt 15 vuotta sitten. Opiskelin Viitaniemen silloisessa ammattioppilaitoksessa (nykyinen Gradia) ja valmistuin 2008.  Parturi-kampaajan hommia olen tehnyt siitä asti kun sain paperit käteeni, ja yrittäjänä olen ehtinyt olemaan 11 vuotta. Yrittämisen ohella opiskelin hiusalan merkonomiksi muutama vuosi sitten ja uusimpana aluevalloituksena ovat rakennekynnet, jotka olen opiskellut 2020 ja niiden tekeminen kampaamotyön ohella on ollut haaveenani jo pitkään.

Vahvuuteni on tarkkuus ja kokemus sekä hiustenvärjäyksissä että leikkauksissa. Minulle on tärkeää että hiukset ovat asiakkaan toiveiden mukaiset ja kuuntelen hyvin herkällä korvalla mitä sinä hiuksiltasi toivot. Mielestäni hiusten kuuluu olla asiakkaan näköiset, helpot arjessa ja vieläpä hyväkuntoiset käsittelyiden jäljiltä. Uskallan myös sanoa suoraan jos jokin olisi parempi tehdä jotenkin toisin tai jopa jättää tekemättä, sanon siitä asiakkaalle.

Instagramissa @parturikampaamoopaali löytyy paljon tekemiäni töitä, teen etenkin erilaisia vaalennuksia ja raidoituksia sekä näiden sävytyksiä. Tällaiset työt vaativat vankkaa osaamista ja omien työvälineiden ja värien tuntemusta. Niin, ja aikaa sekä kampaajalta että asiakkaalta. 😉

Lämpimästi tervetuloa jakkaralleni Opaaliin!

 

Yhteystiedot

Sijainti:
Jyväskylä

Avoinna:
Ma-Pe klo 10-17
Muut ajat sopimuksesta.

Puhelin:
050 4716 847

Sähköposti:
info@pk-opaali.fi