Valikko Sulje

Persoonallisuuttasi ja tyyliäsi korostavat parturi-kampaamopalvelut ammattitaidolla toteutettuina osaavan ja iloisen palvelun kera!

  • Puistokatu 11, 40100 Jyväskylä
  • Puh. 050 47 168 47 (Arkisin 10-17, muut ajat sopimuksen mukaan.)

Parturi-kampaaja Anu Oikarinen

Parturri kampaaja Anu Oikarinen

Hei! 

Palvelen sinua parturi-kampaajana Jyväskylän keskustan kupeessa omassa yrityksessäni, Parturi-kampaamo Opaalissa.
 

Olen alunperin kotoisin Etelä Pohjanmaalta, mutta Jyväskyläläistynyt 14 vuotta sitten. Opiskelin Viitaniemen silloisessa ammattioppilaitoksessa (nykyinen Gradia) ja valmistuin 2008.  Parturi-kampaajan hommia olen tehnyt siitä asti kun sain paperit käteeni, ja yrittäjänä olen ehtinyt olemaan 11 vuotta. Yrittämisen ohella opiskelin hiusalan merkonomiksi muutama vuosi sitten.

Vahvuuteni on tarkkuus ja kokemus sekä hiustenvärjäyksissä että leikkauksissa. Minulle on tärkeää että hiukset ovat asiakkaan toiveiden mukaiset ja kuuntelen hyvin herkällä korvalla mitä sinä hiuksiltasi toivot. Mielestäni hiusten kuuluu olla asiakkaan näköiset, helpot arjessa ja vieläpä hyväkuntoiset käsittelyiden jäljiltä. Uskallan sanoa jos jokin olisi parempi tehdä jotenkin toisin tai jopa jättää tekemättä, sanon siitä asiakkaalle.

Instagramissa löytyy paljon tekemiäni töitä, teen etenkin erilaisia vaalennuksia ja raidoituksia sekä näiden sävytyksiä. Tällaiset työt vaativat vankkaa osaamista ja omien työvälineiden ja värien tuntemusta. Niin, ja aikaa sekä kampaajalta että asiakkaalta. 😉

Lämpimästi tervetuloa asioimaan Opaaliin

 

Yhteystiedot

Sijainti:
Jyväskylä

Avoinna:
Ma-Pe klo 10-17
Muut ajat sopimuksesta.

Puhelin:
050 4716 847

Sähköposti:
info@pk-opaali.fi